Brandstoffen

Fuelsave bespaart brandstof, tot wel 1 liter per tank!

Shell werkt continu aan het ontwikkelen van nieuwe brandstoffen om de automobilist meer te kunnen bieden. Het resultaat van meer dan 100 jaar innoveren is FuelSave, een brandstof die het verschil kan maken voor uw auto en uw brandstofverbruik.

Shell FuelSave is speciaal ontwikkeld om een lager brandstofverbruik te realiseren door gebruik te maken van unieke toevoegingen. Deze componenten verbeteren het rendement van de verbranding waardoor een brandstofbesparing kan worden gerealiseerd.
Shell FuelSave:Helpt om de accumulatie van bezinksel in de motor te voorkomen.Bevat speciale reinigingsmiddelen die uw motor reinigen terwijl u rijdt.Is ontworpen om het motorrendement te verbeteren door frictie te verminderen.
Shell FuelSave Diesel en FuelSave Euro 95 zijn speciaal ontwikkeld zodat u brandstof kunt besparen, tot wel 1 liter per tank.**
**(Gebaseerd op een tankinhoud van minimaal 50 liter. Onder andere uw auto, rijstijl en de rijcondities kunnen de daadwerkelijke besparing beïnvloeden)
Betere prestaties dankzij hoogwaardige brandstoffen
De unieke Shell V-Power-formule met dubbele werking is ontwikkeld om uw motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen gedurende de gehele levensduur van uw auto, welke auto u ook rijdt.Shell V-Power maakt uw motor schoner en sterker. Het is een unieke prestatiebrandstof met dubbele werking die helpt extra vermogen te leveren door actieve bescherming van de motor. De brandstof reinigt de motor ingrijpend en haalt het beste uit uw motor.
Shell V-Power betekent:
  • Reinigende kracht: verwijdert bestaande en voorkomt nieuwe vuilafzettingen op vitale motoronderdelen.
  • Hogere ontstekingskwaliteit: voor een betere verbranding en meer energie uit elke druppel brandstof.
  • Reinigende kracht: ontwikkeld voor het schoonmaken en schoonhouden van de brandstofinjectoren.
  • Actieve bescherming: om langdurig meer vermogen uit iedere druppel brandstof te halen.Betere prestaties.